nyhed

Opdateret: Helle Isager blev kåret som Årets Underviser - for femte gang i træk

Den 25. april kårede Jurrådet Helle Isager som Årets Underviser - en titel, hun ikke er helt uvant med.

Kåringen af Årets Underviser finder sted på baggrund af en afstemning blandt de studerende på de juridiske uddannelser og gives for underviserens gode, kreative og dygtige undervisning.

For femte år i træk blev det Helle Isager, der underviser i erstatningsret på 2. semester på bacheloruddannelsen i jura, der fik flest begejstrede stemmer for sine forelæsninger, og hun fik præmien overrakt af Jurrådets formand.

Blandt de studerendes begrundelser for at Helle skulle være Årets Underviser lød det blandt andet:

”Helle er altid alvorlig og skarp! I hvert fald når hun står bag talerstolen – men når hun bevæger sig ud på gulvet, ved man, at nu skal hun til at fortælle en joke, og hun nailer den hver gang! Når man kan få en sal med 400 studerende til at bryde ud i latter, når emnet fx er ”forsikringsselskabets regreskrav”, er man uden tvivl årets underviser”

”Helle er fantastisk til at simplificere problemstillingerne. Dertil præsenteres vi visuelt for et struktureret og ”need-to-know” slideshow. Som person er hun autoritær og samtidig med en underliggende humoristisk sans. Ingen skadesforsikring ville kunne dække tabet af Helle”

På anden- og tredjepladsen kom Jens Evald og Lars Henrik Gam Madsen.