nyhed

Law.au.dk optimeres til mobil og tablet

Instituttets hjemmeside har fået nyt, responsivt design, så det nu automatisk indstiller sig til smartphones og tablets. Cirka 20 pct. af al trafik på instituttets hjemmeside kommer mobile enheder, og tallet stiger støt.

Som nogen måske har bemærket, ser forsiden på law.au.dk anderledes ud. Det skyldes, at et nyt AU-design udrulles til samtlige instituthjemmeside over det næste halve års tid. Et design som fører hjemmesiden up to date ift. at virke optimalt på smartphones og tablets, hvilket er et absolut must i dag.

Senere hen skal også medarbejdersiderne opdateres, men det sker først om noget tid.

Juridisk Institut er første institut på Aarhus BSS til at få det nye design. Det er et løbende arbejde at skifte designet, og ikke alting virker helt optimalt endnu. Der arbejdes løbende på at få alle børnesygdomme udryddet.

Vigtigste indhold fremhæves

De mest eftersøgte sider/emner på hjemmesiden, f.eks. uddannelserne, Rettid, medarbejdere osv. er identificeret via en såkaldt "top task"-analyse og derfor fremhævet i det nye design.

Vær opmærksom på center- og forskningsgruppesider

Hvis det nye design har medført uheldige eller uhensigtsmæssige ændringer på de forskellige forskningsgruppesider, må I meget gerne maile Andreas på jensby@au.dk eller ringe på 24428350.