nyhed

Natalie Munkholm bliver lektor

Efter et veloverstået Hugo Moot-arrangement i Aarhus kan Natalie Videbæk Munkholm nu også udskifte adjunkt-titlen med lektor.

Der er mennesker, om hvem man tænker: Hvordan kan de nøjes med 24 timer i døgnet? De får ting til at ske, og de har altid gang i en hel masse. Natalie Videbæk Munkholm er ét af de mennesker.

Hun har netop stået i spidsen for afviklingen af det internationale processpil Hugo Sinzheimer Moot Court Competition som formand for arrangementskomiteen på Juridisk Institut, som medlem af den internationale organisationskomite bag processpillet og som coach for det danske hold sammen med Kammeradvokaten.

Derudover har der i juni været tid til at være oplægsholder om digitale platforme og arbejdsret, hun har deltaget i INTRAlaws Kaløvig-seminar og i en global arbejdsretlig konference i Toronto, hvor hun præsenterede et forskningspaper om implementering af individuelle rettigheder gennem kollektiv overenskomst.

Samtidig kan hun nu fremover skrive lektor på sit cv, og det glæder hende.

”Jeg glæder mig til at arbejde videre med at bygge op omkring arbejdsret på Juridisk Institut, så Aarhus Universitet fortsat er det kendte sted for god, solid, arbejdsretlig forskning. Jeg glæder mig ikke mindst til at forske i de problemstillinger, der udfordrer den danske model. Det, der især interesserer mig, er, hvordan den danske model påvirkes og udvikles af international ret fra EU, ILO og EMRK,” siger Natalie Munkholm.

Hun er cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1998 og har en LL.M i International Law fra University of New South Wales fra 1996. Hun har siden arbejdet i Danmark, Australien og New Zealand som juridisk konsulent, advokatfuldmægtig, freelance jurist, husjurist og kommunikations-, netværks- og stabsleder, inden hun vendte tilbage til Juridisk Institut for at fordybe sig i arbejdsretten, hvor hendes afhandling om Loyalitet i arbejdsretlige relationer i 2016 modtog AUFF’s PhD-pris.

Når Natalie Munkholm kommer hjem fra arbejdet, er der fire børn i alderen 6 til 17 år at tage sig af.

”Og det er hyggeligt, og de skal have mange kys” siger hun.

Alt i alt er Natalie Munkholm rigtigt glad for sit arbejde og for kollegerne på instituttet. Også selvom hun endnu ikke er kommet helt i land med sit ønske om dansefredage eller armbøjninger hver dag kl.10.00.

”Men der skal også være lidt at arbejde hen imod.”